One Response

 1. Ineke Kooiman de Ruiter
  | Beantwoorden

  Dag mevrouw Danielle,

  Ik heb in augustus 2015 een dwergschnauzer uit het asiel gehaald. Ze was ernstig verwaarloosd en vervuild. Men is 3 uur bezig geweest om haar te knippen en men heeft daarna ook al haar tandjes moeten trekken. Cairy is nu 10 jaar. Enkele maanden daarna heb ik haar laten knippen/scheren/plukken (?) bij een officiële trimster, hetgeen is uitgelopen op een volledig fiasco. Ik heb niet kunnen ingrijpen omdat ik er niet bij mocht zijn.

  Mijn vraag is nu: kunt u Cairy fatsoeneren nu het vacht weer behoorlijk is aangegroeid?. Ik hoef beslist geen Schnauzercoupe, maar een mooi verzorgd hondje. En mijn 2e vraag is: mag ik er bij blijven? Het dier is zo op mij gericht, dat dat alleen maar het proces ten goede kan komen. Voor de goede orde: bij mijn laatste 3 Cairnterriers bleef ik ook altijd erbij, dus ik weet wat het is.

  Ik wacht uw antwoord met belangstelling af.

  Mijn telefoonnummer is 026 3219812.

  Met vriendelijk groet, Ineke Kooiman de Ruiter

Leave a Reply