schuifdeur web4

Bij een eerste bezoek aan de trimsalon vindt altijd een intakegesprekje plaats. U krijgt een korte uitleg van de behandeling en ik stel u vragen over de historie van de hond. Graag hoor ik in dat intakegesprek ook of de hond in het verleden vervelende ervaringen heeft gehad en of de hond eventuele ziekten en operaties heeft gehad waar de hond mogelijk nog last van kan hebben. Tijdens de behandeling kan ik dan hiermee rekening houden.

Uw hond brengen

Laat uw hond goed uit voordat u deze naar de trimsalon brengt. Als uw hond vlooien of ander ongedierte heeft kunt u de hond wel brengen maar verzoek ik u om dit wel te melden. Ik kan dan passende maatregelen nemen om de hygiene in de salon te waarborgen.

Uw hond ophalen

Zo mogelijk spreek ik vooraf met u de ophaaltijd af. Als moeilijk in te schatten valt hoe veel tijd de behandeling vraagt spreek ik met u af dat ik u bel als de hond klaar is. Mocht uw telefoonnummer of adres gewijzigd zijn geef dit dan zo snel mogelijk aan mij door, zodat ik u kan bereiken.

Eenmaal thuis

Eenmaal thuis zal de hond meestal wel moe zijn. Een bezoek aan de trimsalon kan, zeker voor oudere honden en heel jonge honden, een behoorlijke inspanning zijn. Gun uw hond een beetje rust.

Niet tevreden of vragen

Mocht u als de hond eenmaal lekker op zijn plekje ligt merken dat de vacht toch niet helemaal naar uw zin behandeld is, aarzel dan niet om mij te bellen. Een hond staat meestal niet stil en zal ook niet op commando zijn pootjes aanreiken voor de behandeling. Het kan zijn dat daardoor iets over het hoofd gezien is. Ik zal dat graag voor u herstellen.